Over Mij

Wil jij graag een professionele website, welke aansluit bij jouw bedrijf? Struggle jij met het creëren van pakkende teksten? Dan ben jij bij mij aan het juiste (web)adres.

Mijn naam is Karina Marks

Sinds vorig jaar heb ik de sprong in het diepe genomen. Het najagen van mijn droom om een eigen onderneming te starten. Waar ik ben begonnen met het schrijven van web- en SEO teksten, volg ik mijn creatieve passie verder, en verder. Inmiddels heb ik al een tweede stap gezet en durf ik mij te profileren als webdesigner. Ik haal hier enorm veel voldoening uit. Waarom? Het maken van een nieuwe frisse website voor mijn klanten, vergt een creatieve blik en een luisterend oor. Het is altijd spannend om de eerste aanzet te tonen, want heb ik de vraag van mijn klant inderdaad goed vertaald. Met de enthousiaste reacties van mijn klanten, voel ik altijd de voldoening van mijn werk.

Iets beginnen wat helemaal nieuw voor je is, is altijd eng. Maar tegelijkertijd ook heel spannend en motiverend wanneer je daar stappen in maakt. Ik vind dat je altijd eerlijk naar jezelf en naar je klanten moeten zijn. Daarom hoor ik altijd graag feedback tijdens het proces. Dit zie ik altijd als “feedforward’’ en dit proces maakt mij alleen maar sterker.  Dit is allemaal ontstaan doordat ik mijn hart ben gaan volgen en mij niet laat tegenhouden door angst.

 

Tevreden klanten

Projecten

Landingpaginas

Cappuccinos

‘Falen is succes, als we er van leren.’

Malcolm Forbes

Mijn vaardigheden

Ik sta voor kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Elk opdracht zie ik als een unieke kans om mijn hersenspinsels op los te laten.Voor mij is het ontwerpen van websites en het schrijven van verhalen een proces waar creativiteit en energie samen stroomt.

Waarvoor wil jij mij inhuren?

  • Ontwerpen van wordpress webdesigns
  • Copywriting
  • Webteksten
  • SEO teksten
  • Teksten herschrijven

Jouw nieuwe WordPress website is natuurlijk niet compleet zonder aansprekende teksten. Of wil je regelmatig een leuke nieuwsbrief rondsturen via Mailchimp, maar mis je een goede layout. Voor dit en meer ben ik jouw creatieve hand.

Check-out mijn

Google Bedrijfspagina

Gaan wij in gesprek? 

1 + 2 =