Het gevoel van wind door je haren, het genieten van de zonnestralen op je gezicht, de kou van de eerste regendruppels op je handen, deze gevoelens kent iedereen van het fietsen. Vers van de pers, sta ik te trappelen om te worden gebruikt. Ik ben een unieke retrofiets met een oerdegelijk  frame.

Je vertrouwde partner op de weg

Jij rijdt straks op mij de wereld in! Je draait de trappers rond om snelheid te maken. Wie weet zet jij de fiets in één van de drie versnellingen om thuis, op je werk of bij de supermarkt aan te komen. Met de fietsmand aan het stuur kun jij je tas of boodschappen comfortabel meenemen. Kom je aan op de plaats van bestemming, dan knijp je in de remmen en blijf ik daar op jouw wachten. Ben je bang dat ze mij gaan stelen? Wees maar gerust ik heb een speciale chipbeveiliging dus je vindt mij zo terug! Is dat niet fijn?!

Alle voordelen op een rijtje

Zie hier alle details van deze unieke retrofiets: 

  • Oerdegelijk frame
  • Drie versnellingen
  • Chipbeveiliging
  • Retrodesign
  • Rieten fietsmand voor het stuur
  • Verkrijgbaar in de kleuren mosgroen, bruin en bordeauxrood

Heb je interesse in deze metrofiets van Stévio?

Schroom niet en reserveer mij snel in de dichtstbijzijnde winkel of via de webshop. Twijfel je nog? Kom naar de winkel en probeer mij dan zeker uit!