Diensten

Vind jij het lastig om pakkende teksten te schrijven? Bereik jij met je webteksten niet het resultaat dat je wenst? Terwijl jij zo graag wilt dat je teksten overkomen en mensen inspireren. Dan is een tekstschrijver de helpende hand voor jou. 

Schrijfwerk

k

Webteksten

Webteksten inspireren mensen om verder te lezen op jouw website. Het zorgt ervoor dat zij geraakt worden door wie je bent en waar jij voor staat.

Dus is het schrijven van teksten niet uw pakkie aan, dan kan een tekstschrijver een mooie uitkomst bieden. Zo doet u waar u goed in bent en ervaart u geen ongemak met het schrijven van uw eigen webteksten. Ik schrijf of herschrijf uw webteksten naar uw ideeën. Daarbij creëer ik ritme in de tekst. Zodat de teksten vloeiend en goed leesbaar zijn. Maar we maken de webteksten up-to-date, zodat ze aansluiten bij de huidige situatie van uw onderneming.

Meer informatie

SEO teksten

Vindbaar zijn voor de zoekmachines met een aantrekkelijke tekst, dat is hetgeen wat telt! Maar zo makkelijk is dat niet.

SEO-teksten zijn een waardevolle aanvulling op uw website en onderneming. Daarvoor is een goed zoekwoorden onderzoek van belang. Met een goede SEO tekst komen de juiste mensen, jouw potentiele klanten, bij uw website terecht.

Meer informatie

Copywriting

Het schrijven van een wervende tekst brengt veel diversiteit met zich mee. Elke tekst is anders en elk product is anders.

Soms is het nodig om kritisch naar je huidige teksten te kijken. Zijn ze nog up-to-date? Passen ze nog bij mijn onderneming? Misschien merk je dat de huidige tekst niet pakkend genoeg is. Dan is herschrijven een mooie optie. 

Ook het vertalen van teksten naar Engels of van Nederlands naar Engels hoort bij mijn takenpakket.

Meer informatie

Social Media content

Social Media is tegenwoordig niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Bijna iedereen maakt er gebruikt van. Het is een moderne manier van communiceren en delen van content met (potentiële)klanten, partners en fans. Maar dit moet wel in goede banen worden geleid. Het is heel gebruikelijk om iemand zoals ik daarvoor in te huren. Met ‘’daarvoor’’ bedoel ik het creëren, schrijven, plaatsen en timen van de posts. Dit kan worden gedaan op alle social media platforms.

Niet te vergeten. Elk social media kanaal heeft haar eigen doelgroep. Dit betekent dat elk kanaal ook behoefte heeft aan verschillende content.

Meer informatie

Product teksten

Elke webshop heeft een pakkende producttekst nodig. De tekst geeft informatie en resulteert in de verkoop van producten. Daarnaast is het heel normaal dat er regelmatig een producttekst moet worden geschreven. Bijvoorbeeld wanneer er weer nieuwe producten in de shop komen. Deze tekst zorgt ervoor dat de online shoppers verder gaan kijken naar wat het product te bieden heeft.

Meer informatie

Nette tekst geschreven voor onze website, prettige samenwerking!

Jaco Zeldenrijk, Eigenaar @ J. Zeldenrijk Grond,- weg- en waterbouw

We willen je hartelijk bedanken voor de mooie teksten en verhalen, die je over ons bedrijf hebt geschreven! echt top ?? ziet er goed uit en alles mooi omschreven, we zijn er heel blij mee.

Joshua Lek, Directie/ marketingdirecteur @ Lek Bloemenservice

Ik ben klaar om aansprekende content te creëeren, jij ook?