Bent u opzoek naar verantwoord snoepgoed en dranken voor uw kind? Of bent u geïnteresseerd in ‘gezond’ snoepgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben in ons assortiment allerlei varianten dranken en snoepjes zonder suiker. Daarnaast is al ons snoepgoed plantaardig zodat alle kinderen kunnen genieten van een lekkernij. Ook handig voor een kinderfeestje, dat u plantaardig snoepgoed aanbiedt. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het vriendje met een lactose allergie. 

Waarom overstappen op suikervrij?

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlandse peuters veel snoepgoed met suikers binnen krijgen. Elk kind krijgt wel iets zoetigs als beloning van papa en mama. Ook krijgen ze van de opa’s en oma’s, ooms en tantes een verwennerij en vergeet de schaal in alle winkels niet. Al deze momenten zorgen ervoor dat een kind een heleboel suikers binnenkrijgt. Maar het kleine lichaam kan al dit lekkers niet verwerken, waardoor het wordt opgeslagen.

Effecten van te veel snoepen

De hoeveelheid suikers die de kinderen binnenkrijgen kunnen verschillende effecten hebben op het lichaam, namelijk:

  • het is ongezond
  • overgewicht
  • gebitszorgen, gaatjes
  • verslavend

Daarom is het belangrijk om over te stappen op gezond snoepen. De hoeveelheid suikers daalt en het zorgt ervoor dat kinderen geen ‘lege calorieën’ binnenkrijgen.

Is verantwoord snoepen echt gezond? Ja!

Uw kind krijgt alsnog de beloning, alleen bestaat het snoepgoed uit plantaardige ingrediënten zonder suiker. Hierdoor hebben kinderen geen last meer van een opeenstapeling van suikers en lopen zij minder de kans om dikker te worden. Help uw kind om gezond en gelukkig op te groeien!

Wens je kind het beste en bestel snel!

Op onze productpagina vindt u verscheidene soorten suikervrij snoepgoed. Zelfs de favoriet van bijna elk kind chocolade. Ga snel naar onze website en bestel vandaag nog snoepgoed zonder suikers. Of neem eerst een ‘bite’ uit ons assortiment in één van onze verkooppunten.