Benieuwd wat mij uniek maakt als SEO tekstschrijver en wat ik voor jou kan betekenen? Schroom dan niet om verder te lezen en mijn talent te ontdekken.

De kracht van het woord

Ik ben een enthousiaste jonge dame met een positieve kritische blik als SEO tekstschrijver. Ik verbind woorden met elkaar om tot betekenisvolle tekst te komen. Deze schrijf ik met een verfrissende noot, met als doel: De geschreven teksten vindbaar te maken voor de zoekmachines in deze digitale wereld. Als SEO tekstschrijver draag ik de verantwoordelijkheid voor een leesbare tekst.

SEO tekstschrijver aanpak

Deze tekst is zoekmachinevriendelijk ingericht. De zoektermen worden op een leesbare wijze verwerkt in de teksten. Ik zorg ervoor dat dit op een creatieve wijze gebeurt, zodat de leescomfort in tact blijft. Zo krijgen de teksten een ritme waardoor de lezer blijft hangen.

Waarvoor zet jij mij in?

Naast het schrijven van een SEO vriendelijke tekst ben ik inzetbaar op vele fronten. Dit hoeft niet alleen maar met tekst te maken hebben. Ga met mij het gesprek aan en ontdek wat ik verder voor jou kan betekenen! De tekst gerelateerde zaken geef ik hieronder weer: 

  • SEO Teksten
  • Webteksten
  • Redigeren van teksten
  • Bloggen

Wil jij dat jouw bedrijf op de eerste pagina staat bij Google? Wens je dat jouw potentiële klanten jouw website bekijken en actie ondernemen? 

Dat kan! Laat je gegevens achter om vrijblijvend een offerte te ontvangen en laat mij weten op welke pagina’s jij gevonden wilt worden. Dan beantwoord ik je aanvraag binnen 24 uur.